Vergoedingen
U krijgt vergoeding voor Oefentherapie Mensendieck indien u een aanvullende verzekering hebt. De aanvullende verzekering is door u zelf gekozen en kan per persoon heel verschillend zijn.
In bepaalde gevallen, kan het zijn dat iemand in aanmerking komt voor het gebruiken van een chronische code. Dan gelden er andere regels. Deze diagnoses staan op een lijst opgesteld door de zorgverzekeraars. Vraag bij mij na of u in aanmerking komt voor zo`n code.
Indien u geen vergoeding ontvangt, krijgt u van mij een rekening.
Kinderen tot 18 jaar vallen voor 18 behandelingen in de basisverzekering, dit wordt altijd vergoed.
Als u kiest voor een behandeling met oefentherapie Mensendieck gaat u automatisch akkoord met de betalingsvoorwaarden zoals deze in de praktijk voor Oefentherapie Veldhoven gelden. Klik op Betalingsvoorwaarden voor de betalingsvoorwaarden

Verwijzing
Je mag ook zonder verwijzing naar de Oefentherapie Mensendieck komen.
Als er Oefentherapie of Oefentherapie Cesar op de verwijzing staat, mag je ook bij mij in behandeling, Oefentherapie Mensendieck en Cesar worden als dezelfde therapie gezien door de zorgverzekeraar en worden sinds kort tesamen benoemd als de Oefentherapeut. De Oefentherapeut heeft een opleiding tot Oefentherapeut Mensendieck of Cesar gevolgd. Wij zijn specialist in houding en beweging.

Tarieven
Per zorgverzekeraar krijg ik een ander tarief.
Voor behandeling aan huis geldt een hoger tarief.
Voor particuliere behandeling in de praktijk is het tarief €46,00 per behandeling.

Contracten
Ik heb met alle zorgverzekeraars een contract.